Navigatie

Over ons

MINERVA DE TOTAALPARTNER VOOR UW FIETSPLEZIER.

Al meer dan 100 jaar brengt Minerva kwaliteitsfietsen op de markt voor jong en oud.  Als marktleider van elektrische fietsen in België ontwikkelen we fietsen die stevig, veilig en comfortabel zijn. Of je nu de fiets nodig hebt voor woon-werkverkeer, om te sporten of recreatief bij Minerva staat fietsplezier altijd centraal. Door onze jarenlange expertise kunnen wij fietsen aanbieden aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding. 95% van onze fietsen worden geproduceerd in Europa.

 

Anno 2023 is Minerva Cycling met meer dan twintig werknemers uitgegroeid tot een succesvolle onderneming op een industriële oppervlakte van ruim achtduizend vierkante meter, aangevuld met een imposante showroom van maar liefst duizend vierkante meter. Naast fietsen biedt Minerva Cycling ook een ruime keuze aan onderdelen, uitrusting en accessoires aan.

 

SERVICE

Fietsplezier betekent voor ons dat je zorgeloos kunt fietsen. Garantie speelt hierbij een belangrijke rol. Naast de twee jaar wettelijke fabrieksgarantie is er de kans om bij Minerva te genieten van een verlengde garantie. Daarnaast bieden wij 10 jaar garantie op het frame.

Minerva beschikt over een eigen herstellingdienst SERVICE BIKE. Dankzij meer dan 120 servicepunten die onze fietsen herstellen en onderhouden, kunnen wij altijd een vlotte en deskundige (na)service bij jou in de buurt garanderen. Onze servicepunten werden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid zodat u altijd vlot geholpen wordt en alle onderhoud en herstellingen vakkundig worden uitgevoerd. Bovendien kan er via de mobiele herstellingsdienst ook een herstelling/onderhoud uitgevoerd worden bij jou thuis. Vraag je onderhoud of herstelling aan via www.servicebike.be

Door de samenwerking met AG Insurance hebben wij onze eigen verzekering op de markt gezet nl. Minerva Bike Plus. Deze verzekering is uniek doordat het op maak gemaakt werd voor onze klanten. Surf nu naar www.minervabikeplus.be voor meer informatie.

MINERVA BIKE OUTLET

Wist je dat je niet enkel via onze webshop rechtstreeks bij ons kan kopen? In Ieper hebben wij een particuliere winkel waar je iedere weekdag en zaterdag terecht kan van 10u tot 12u en van 13u tot 18u. De winkel is gesloten op donderdag en zondag. Kom vrijblijvend een testrit maken.

FOLLOW US

Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en ontwikkelingen? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram.